Агритрейд

Вашите нужди са нашият бизнес

Онлайн консултант

 

Втора употреба

Минимална инвестиция….оптимални възможности – максимална печалба

Доставка на машина по поръчка

Агритрейд-Бг предлага на своите клиенти широка гама от селскостопански машини и прикачен инвентар втора употреба. Ние не ограничаваме избора на машина само до налични машини, предлагани по наша преценка.
Доставките на машина по поръчка е една от политиките на фирмата за пълно задоволяване на конкретните нужди на клиента.

Ценообразуването на техника втора употреба е копие на водещи фирми, специалисти в бранша. Цената се калкулира по точно изчислен процент на амортизация, начин на експлотация и ред други характеристики. По този начин вие получавате максимум коефициент на полезно действие като заплащате оптимална цена за това.

Как да поръчате машина?

Всичко, което трябва да направите, е да се свържете се с нас и да ни дадете нужната информация за: марка, модел и предпочитания за дадената машина, бюджет.
Ние ще направим всичко възможно да задоволим очакванията ви и да намерим подходящата машина на най-изгодната оферта.

Защо да се обърнете към Агритрейд :

Ние ще направим задълбочено проучване на наличните машини в посочената категория, като освен цената, отчитаме и добрата техническа поддръжка, състоянието им и условията, при които е експлоатирана.

Продукти:

Доставяме употребявана земеделска техника – трактори, комбайни, телескопични товарачи, селскостопански прикачен инвентар, и специализирана лозаро-овощарска техника, внос от Германия, Великобритания, Италия, Турция, Словения и Словакия, както и селскостопански прикачен инвентар от български производители. Изборът е максимален и достъпен за всеки. Ние сме тези, които ще селектират за Вас най-изгодната оферта за вашият агропарк.

Марките:

Claas, John Deere, New Holland, Lamborghini, KUBOTA, Manitou, Bogballe, LEMKEN

Преди да закупите машина втора употреба, обърнете внимание на:
  • Състояние на машината
  • Техническа поддръжка
  • Условия на експлоатация
  • Цена

На фокус