Агритрейд

Вашите нужди са нашият бизнес

Онлайн консултант

Отблизо

Ние се познаваме добре!

“Агритрейд-Бг“ ООД е основана през 2008 г. от инж. Цветелин Цонев и инж. Илиян Илиев. Те не се нуждаят от специално представяне – факт е, че всички, които се занимават със земеделие в Северна България – от частните стопани до най-големите кооперации – ги познават лично.
Решението да основат собствена компания е логичното желание да съчетаят натрупания експертен опит във водеща компания със собствената си философия за търговията – гъвкавост, комплексност и лично отношение към всеки отделен клиент. Такава политика е трудно приложима в рамките на голяма компания, с централизирана администрация, където политиката се формира от хора, за които всичко е цифри и графики, маркетинг и статистика.
Те вярват, че в бизнеса всичко е лично и го правят с отношение и отговорност.

Къде можете да ги срещнете?

Най-често на място при клиенти, където могат да бъдат полезни. Задължително – на всички браншови панаири и изложения в страната и чужбина, където следят отблизо тенденциите и технологиите. Най-трудно е да ги хванете в офиса, освен ако нямате уговорена среща.

инж. Цветелин Цонев

Управител
Здравейте! Аз съм Цветелин и съм късметлия. Имам перфектното семейство и успявам в работата, на която съм отдаден, която добре познавам и искрено обичам.
Гордея се с репутацията си и с отношението на хората към мен. Дори собствената ми тъща ме обича!
Когато не работя (тук жена ми би възкликнала – кога е това ?!?), обичам да пътувам със семейството си, да ходя на фитнес и да се отдавам на другата си страст – автомобилите.
Основно един мой работен ден преминава в непрекъснато търсене, проучване и селектиране на тези машини, които биха били най-изгодни за клиентите ни.

Най-важното, което съм научил от практиката: Зад всяка продажба стои реален човек с реални нужди и очаквания. Това си го напомням всеки ден.

инж. Илиян Илиев

Управител
Здравейте, аз съм Илиян. Експерт в продажбата на ССТ и горд баща на три деца.
Гледам как растат децата ми (изглежда без никакви усилия) и как расте бизнесът ни (с много работа всеки ден, всеки час) и съм доволен от пътя, който съм си избрал.
Обичам срещите с хора, прекарвам много време с клиентите си, стремя се да ги опозная. Интересувам се от нови технологии, електротехника и всичко ново в сферата на агро машините.
Свободното си време пазя за семейството си. Обичаме моментите сред природата, семейните пикници и барбекю с приятели.

Най-важното, което съм научил от практиката: Хората вярват на хора. Всеки ден аз заставам лице в лице с нашите клиенти.

На фокус