Агритрейд

Вашите нужди са нашият бизнес

Онлайн консултант

Трактор LAMBORGHINI NITRO R 90 – 100 – 110 – 120

www.lamborghini-tractors.com

Перфектна комбинация между стил и надежност...

Nitro R олицетворява същността на Lamborghini, съчетава висока производителност, изключителен дизайн и забележителна надежност на отлична цена. Двете предлагани модификации (GS и LS) с голямото си разнообразие от двигатели, оборудване и индивидуални конфигурации са идеалното решение  за различните видове селскостопански операции – от почвообработка и сеитба до коситба и използване на челен товарач.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
NITRO R 90
NITRO R 100
NITRO R 110
NITRO R 120
Максимална мощност (к.с./kW)
89/65.5
99/72.5
110/81
118/87
Хомологирана мощност (к.с./kW)
85/62.5
95/69.5
105/77
113/83
Максимален въртящ момент (Nm)
358
397
440
460
Цилиндри / работен обем (бр./см3)
4/3620
4/3620
4/3620
4/3620

 

ДВИГАТЕЛ
Максимална производителност при минимален разход на гориво
Четирицилиндровият мотор с работен обем от 3,62 литра, снабден с турбокомпресор, електронно управлявана горивна система Deutz Common Rail, гарантира висока производителност дори и при най-тежките режими на работа. Този мотор постига максимален въртящ момент от 358 до 460 Nm (в зависимост от модификацията) при 1600 оборота при изключително нисък разход на гориво. Двигателят е оборудван и със система за рециркулация на изгорелите газове с течностно охлаждане и DOC катализатор за неутрализиране на вредните емисии в отработените газове. Уникалната геометрия на специално проектирания радиатор спомага за подържането на оптимална температура на двигателя, което от своя страна спомага за увеличаването на производителността и намаляне разхода на гориво.

ТРАНСМИСИЯ

Перфектният избор
Със своята HI-LO трансмисия Nitro R e невероятно ефективен при работа на полето, във фермата или при транспорт. Автоматичната система за контрол на скоростта гарантира винаги най-подходящата предавка за съответната задача. Всички модификации на трансмисията могат да бъдат оборудвани и със супер редуктор. Силоотводният вал с електрохидравлично управление и задвижване посредством многодисков триещ съединител в маслена вана позволява работа в пълния мощностен диапазон на двигателя при скорости от 540, 540 ECO, 1000, 1000 ECO. Функцията за автоматичен контрол на ВОМ позволява неговото включване или изключване в зависимост от положението на навесната система.

 

ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

Хидравличната система е подходяща за работа със всякакъв вид машини
Помпата с дебит от 55 л/мин осигурява незабавно необходимият поток и налягане необходими дори за работата на машини с голяма работен захват.
Хидравличната система на този трактор гарантира безпроблемна работа с машини изискващи голям дебит. По отношение на хидравличните изводи има няколоко варианта -4, 6 или 8, като два от тях са пропорционални и с електрическо управление. Другата опция за хидравлична система е новата „ 60 ECO “ със сдвоена хидравлична помпа осигуряваща дебит от 60 л/мин само при 1600 оборота на двигателя. В случаите когато навесната система или хидравличните изводи не се използват, специален клапан затваря хидравличния поток към тях и го насочва директно към трансмисията, което увеличава ефективността и намалява загубите на мощност.

 

КАБИНА

Проектирана за максимален комфорт кабинта на Nitro R e съчетание на дизайн и комфорт, пригодена е за продължителна работа и е оборудвана с ергономична седалка и покрив с увеличена видимост. Луксозният интериор  и контролните  уреди, групирани по цветови кодове и интуитивното им разположение в зависимост от честотата на използването им, гарантират истинско удоволствие при работа с този трактор. Инфомационният дисплей разположен на основното табло дава всичката информация необходима на оператора за постигане на максимална ефективност. Комфортът на оператора се допълва и от климатичната инсталация последно поколение с 8 клапи, осигуряващи циркулацията на въздуха.

 

 

 

 

TEXHИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Модел R 6 130 R 6 185 R 6 R 6
Двигател
Мощност ЕСЕ
kW(к.с.) 132 192
Цилиндри
Обем,  куб. см
Обем на горивният
резервоар,л
Трансмисия
Брои предавки
с ролбар
с кабина
Максимална скорост,
км/ч
Спирачки
Съединител
вом
Обороти
Хидравлика
Дебит на помпата,
л/мин
Подемна сила в края на
рамото на навесната
система, кг
Размери и тегло
Дължина(ролбар/кабина) ,  мм
Височина(ролбар/кабнна),    мм
Ширина при минимален
коловоз, мм.
Размер на предни гуми
Размер на задни гуми
Разстояние гуми
Просвет, мм
Предна колея, мм
Задна колея-
регулпруема, мм
Маса(ролбар/кабина), кг

На фокус