Агритрейд

Вашите нужди са нашият бизнес

Онлайн консултант

Трактор LAMBORGHINI Crono 65 – 75 – 80

www.lamborghini-tractors.com

LAMBORGHINI пусна нова серия R2, многофункционалнитрактори, които саидеални за извършвършване на голямо разнообразие отоперации и широк спектър от приложения.

Когато функционалността е водеща…

Lamborghini Crono може да извършва всички обработки в една малко стопанство или да бъде перфектният помощен трактор в средни и големи стопанства. Основна движеща сила при създаването на трактора е обединяването на функционалност и лекота при управление. Crono се произвежда в три мощностни диапазона с възможност на избор на колесната формула: Crono 65 (62 к.с./46 kW); Crono 75 (72 к.с./54 kW) и Crono 80 (75 к.с./55 kW).

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
Crono 65
Crono 75
Crono 80
Максимална мощност (к.с./kW)
62/46
72/54
75/55
Хомологирана мощност (к.с./kW)
62/46
72/54
75/55
Максимален въртящ момент (Nm)
240
265
301
Цилиндри / работен обем (бр. / см3)
3/3000
3/3000
4/4000

 

Двигател Same Deutz-Fahr 1000.4 WTI III A, с турбокомпресор, междинно охлаждане на въздуха и механично управление. Горивна уредба, работеща с високо налягане /1400 bar/ с изключително кратък цикъл на впръскване и сиsтама HRT за хидравлично регулиране на предверението правят двигателя изключително икономичен и приспособим за работа при всякакви метеорологични условия, гарантиращи безпроблемно стартиране и работа дори и при температури от минус 20 градуса. Уникалната конфигурация на смукателния колектор постига перфектно качество на гориво-въздушната смес, гарантирайки висок коефициент на полезно действие, ниска консумация на гориво и високи мощностни показатели. Особено внимание е обърнато на разположението на всички компоненти в двигателния обсег за постигане на лесен достъп при обслужване.

При създаването на трансмисията основна цел е била постигането на висока ефективност и здравина. Скоростната кутия е механична 5-степенна синхронизирана с 3 диапазона с пълзящи скорости и синхронизиран механичен реверс с общо 15 предни и 15 задни предавки и задвижване 2 WD или 4WD. С работни скорости от 0,29 до 40 км/ч. Crono е приложим при всякакъв вид операции. За постигане на висока енергийна ефективност тракторът е снабден с независим ВОМ с две честоти: 540 или 540ECO и механичен съединител.

Независимата хидравлична система на волана гарантира лекота и сигурност при управление. Трите двойки допълнителни хидравлични изводи са захранени от помпа с дебит 45 л/мин. Навесната система работи в режим позициониране, драфт и плаващо, с товароподемност до 3600 кг. Блокажът на предния и задния диференциал гарантира висока теглителна характеристика, а сигурността е гарантирана от многодискови спирачки на четирите колела, потопени в маслена баня.

Тапицираната шумоизолирана кабина с отопление и вентилация, климатик, широки врати, предварително приспособена за монтиране на радиокасетофон, 4 предни и 2 задни работни светлини, телескопични странични огледала, вътрешно осветление осигурява максимален комфорт при работа.[gallery link="file" orderby="title"]

 

TEXHИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Модел R 2 R 2 R 2 R 2
Двигател
Мощност ЕСЕ
kW(к.с.) 62 85
Цилиндри
Обем,  куб. см
Обем на горивният
резервоар,л
Трансмисия
Брои предавки
с ролбар
с кабина
Максимална скорост,
км/ч
Спирачки
Съединител
вом
Обороти
Хидравлика
Дебит на помпата,
л/мин
Подемна сила в края на
рамото на навесната
система, кг
Размери и тегло
Дължина(ролбар/кабина) ,  мм
Височина(ролбар/кабнна),    мм
Ширина при минимален
коловоз, мм.
Размер на предни гуми
Размер на задни гуми
Разстояние гуми
Просвет, мм
Предна колея, мм
Задна колея-
регулпруема, мм
Маса(ролбар/кабина), кг

На фокус