Агритрейд

Вашите нужди са нашият бизнес

Онлайн консултант

Трактор LAMBORGHINI Strike 90.4 – 105.4 – 115.4

www.lamborghini-tractors.com

Индивидуалност, гъвкавост и производителност...

Новата Strike серия е еталон за мултифункционалност и надежност изцяло в стил Lamborghini предлага на фермерите точната спецификация за всяки вид работа на полето или във фермата. Освен със специалните си мотори, със своята надежност и външен вид, тези трактори се отличават и с иновативен дизайн, просторна и комфортна кабина, както и с високата си производителност.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
Strike 90.4
Strike 105.4
Srtike 115.4
Максимална мощност (к.с./kW)
88/65
102/75
109/80
Хомологирана мощност (к.с./kW)
84/61.6
97/71.1
103/75.8
Максимален въртящ момент (Nm)
354
408
436
Цилиндри / работен обем (бр. / см3)
4/3849
4/3849
4/3849

 

Двигател, напълно заслужаващ името си
Новите Strike са оборудвани с три- и четирицилиндрови двигатели FARMotion с електронно управляема гаривна система Common Rail с работно налягане 2000 bar. Цилиндровите глави и горивните камери на тези мотори са проектирани за максимална производителност при изключително нисък разход на гориво. Новите FARMotion осигуряват висока ефективност, невероятна надежност, съчетани с ниски разходи за обслужване. По отношение на екологичните норми, благодарение на системата за рециркулация на отработаните газове и каталитичното им неутрализиране тракторите от серията Strike отговарят на изискванията за вредни емисии Tier 4i.

ТРАНСМИСИЯ

С цел винаги да се подсигури правилната скорост за успешното извършване на всяка една операция, новият Strike предлага три избора на механична или с включване под товар трансмисия. Изцяло механичната трансмисия с четири или пет предавки с икономични режими и супер редуктор разполага с 16+16 или 20+20 предавки. Във варианта с HI-LO предавките с икономичните режими и супер редуктора са 32+32 или 40+40 като този тип трансмисия разполага с включване под товар при две предавки. Версията с пълно включване под товар, осигуряваща пет предавки с четири диапазона и реверс се монтира на най-мощната модификация 115,4 и може да постигне скорост на движение до 60 км/ч. Включването на предния мост и при двата диференциала се осъществява посредством електрохидравлични клапани.

 

Хидравлична система подходяща за всяка една операция
Хидравличната система на новия Strike e напълно ефективна без значение от машината, с която работи. Хидравличната помпа с дебит от 55 l/min осигурява незабавно необходимият поток и налягане необходими дори за работата на машини с голям работен захват. По отношение на хидравличните изводи има няколоко варианта -4, 6 или 8, като два от тях са пропорционални и с електрическо управление. Другата опция за хидравлична система е новата „ 60 ECO “ със сдвоена хидравлична помпа осигурява дебит от 60 л/мин само при 1600 оборота на двигателя.
Силоотводният вал работи при режими от 540,540 ECO, 1000, 1000 ECO, синхронизирани със съответната предавка. Също така тракторът може да се оборудва с преден силоотводен вал с 1000 оборота. Задната навесна система в зависимост от типа е с максимална  товароподемност от 3600 или 4800 кг. като допълнително оборудване се предлага и предна навесна с максимална  товароподемност от 1850 кг.

Работна среда в стил Lamborghini
Новата кабина на Strike е проектирана съвместно с дизаийнерската къща Giugiaro, изцяло в стила на Lamborghini - елегантна, комфортна, изключително ергономична и функционална. Контролните уреди са групирани по цветови кодове и са разположени  в зависимост от честотата на използването им на удобно и леснодостъпно място около седалката на оператора. Широката и просторна кабина с четири колони и стъклен покрив гарантира перфектна видимост на 180 градуса. Това прави тази кабина много подходяща за работа с челен товарач, като гарантира лесна и безопасна работа при всякакви условия.

 

 

TEXHИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Модел R 2 R 2 R 2 R 2
Двигател
Мощност ЕСЕ
kW(к.с.) 60 80 90 100
Цилиндри
Обем,  куб. см
Обем на горивният
резервоар,л
Трансмисия
Брои предавки
с ролбар
с кабина
Максимална скорост,
км/ч
Спирачки
Съединител
вом
Обороти
Хидравлика
Дебит на помпата,
л/мин
Подемна сила в края на
рамото на навесната
система, кг
Размери и тегло
Дължина(ролбар/кабина) ,  мм
Височина(ролбар/кабнна),    мм
Ширина при минимален
коловоз, мм.
Размер на предни гуми
Размер на задни гуми
Разстояние гуми
Просвет, мм
Предна колея, мм
Задна колея-
регулпруема, мм
Маса(ролбар/кабина), кг

На фокус