Агритрейд

Вашите нужди са нашият бизнес

Онлайн консултант

Трактор LAMBORGHINI R1 35 – 45 – 55

www.lamborghini-tractors.com

Специален всеки ден...

R1 е флагманът на Lamborghini при малките трактори, перфектно съчетание между мощност и дизайн - компактен и пъргав с неукротимия дух на много по-мощна машина. Надежден, с високо ниво на оборудване като стандарт и пълен набор от допълнителни аксесоари в съчетание с широк спектър на пориложение и компактните му размери правят този трактор изключително подходящ за работа в ограничени пространства. Практичен и бърз, но също така изключително надежден с голямо сцепление и стабилност дори и при наклонени терени.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
R1 35
R1 45
R1 55
Максимална мощност (к.с./kW)
39/28,5
43/31,5
51/37
Хомологирана мощност (к.с./kW)
39/29,5
43/31,5
51/37
Максимален въртящ момент (Nm)
83
100
122
Цилиндри / работен обем (бр. / см3)
4/1500
4/1500
4/1758
Минимална ширина (mm)
1220
1360
1360

Двигатели Mitsubishi: перфектният баланс между надежност, високи мощностни характеристики и нисък разход на гориво. Четири цилиндровите Euro III двигатели с течностно охлаждане, индиректно впръскване могат да бъдът във вариант с атмосферно пълнене или с турбокомпресор. Те постигат максимална мощност при 3000 об., а що се отнася до въртящия момент – той е почти постоянен,с голям запас което осигурява гъвкавост при работа с резки промени на наторарването. Резервоарът с вместимост 38 литра е разположен между двигателя и арматурното табло с цел подобряване охлаждането на мотора. При необходимост, като опция се предлага допълнителен резервоар с обем 15 л.

Изключително подходяща за работа изискваща голяма маневреност и бързо и лесно придвижване в редовете. Трансмисия със синхронизиран реверс 12/12 предавки със супер редуктор. Управлението постига ъгъл на завой до 57 градуса, а бързата му реакция прави маневрирането бързо и лесно. Включването на блокажите на двата моста е електрохидравлично посредством бутон , спирачките са дискови потопени в маслена вана. Силоотводният вал на този трактор може да бъде три различни типа – заден синхронизиран с 540, 540ECO и 1000 оборота, странично разположен за задвижване на  косачка и преден силоотводен вал в комбинация с предна навесна система с товароподемност до 400 кг.

Разделна хидравлична система с невероятни експлоатационни качества.

Хидравличната система е разделена на два кръга: единият е с помпа с дебит от 30 л/мин осигуряваща работата на задната навесна система с товароподемност до 1200 кг. и трите двойки хидравлични изводи; вторият използва помпа с дебит от 15 л/мин изцяло и само за хидростатичното управление. Предната навесна система с товароподемност до 400 кг., сгъваеми рамена и преден вом с честота на въртене 1000 оборота са опция.

Платформата е окачена на метало-гумени тампони за намаляване на вибрациите и увеличаване на комфорта и удоволствието при работа с трактора.
Освен с интелигентно използваното пространство, мястото на оператора е максимално компактно с цел да се запази маневреността на трактора без да се нарушава комфорта на водача. Контролните уреди и индикатори са разположени интуитивно  за по-висок комфорт и ергономичност. Освен с различни мощности на двигателя R1 се предлага и с различна височина и ширина на рамата. Най ниските версии са подходящи за овощни градини, докато R1 55 e с най-голямо пространство за оператора. Също така се предлага и вариант с шумоизолирана и климатизирана кабина с отваряеми предно и задно стъкло и регулируеми огледала.

 

TEXHИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Модел R 1 R 1 R 1 R 1
Двигател
Мощност ЕСЕ
kW(к.с.) 39 43 51
Цилиндри
Обем,  куб. см
Обем на горивният
резервоар,л
Трансмисия
Брои предавки
с ролбар
с кабина
Максимална скорост,
км/ч
Спирачки
Съединител
вом
Обороти
Хидравлика
Дебит на помпата,
л/мин
Подемна сила в края на
рамото на навесната
система, кг
Размери и тегло
Дължина(ролбар/кабина) ,  мм
Височина(ролбар/кабнна),    мм
Ширина при минимален
коловоз, мм.
Размер на предни гуми
Размер на задни гуми
Разстояние гуми
Просвет, мм
Предна колея, мм
Задна колея-
регулпруема, мм
Маса(ролбар/кабина), кг

На фокус