Агритрейд

Вашите нужди са нашият бизнес

Онлайн консултант

ТРАКТОР KUBOTA M7040N, М8540N и M9540N

www.kubota.com/

 

Тракторите от тази серия са с компактна форма , с кабина или ролбар – те са идеални за работа в овощната градина или на лозето , както и за работа в комуналната сфера . Тези трактори са разработени специално за работа , при която се изисква малка външна ширина при увеличена производителност – работа в овощна градина , в лозя, както и различни комунални приложения . Ширината от 1.35метра ( със стандартни гуми ) , заоблените калници и удобно разположените обслужващи елементи позволяват работа и при ограничено пространство .

Тракторът М6040DTN е с най-малка мощност от 67к.с. Предлага се само с ролбар без кабина.

Пет синхронизирани предавки в три групи гарантират доброто степенуване на петнайсетте скорости напред и назад ( включително група предавки със приплъзване) .

Тракторите с тясна колесна база притежават серийно монтирано хидравличнореверсивно превключване под товар . Тази удобна система за превключване дава възможност за много добра маневреност и при работа в тесни пространства , без уморителното боравене с педала на съединителя .

 

Моделът М7040 DTNQ е по-мощен с двигател с 75к.с. Характеристиките му са като на предния модел, но се предлага с кабина. Ширината е също 1.35м. Допълнително се предлага челен товарач.

Моделът М8540 DTNQ е още по-мощен с двигател 88.5к.с. Резервоарът е с обем 78л. Кабината е комфортна с климатик, височината на трактора е 2.30м. а ширината 1.35. Другите характеристики са като на преходните модели. Допълнително се предлага челен товарач.

Най-мощният от специализираните трактори Кубота за овощарство и лозарство е с двигател от 99к.с.. Всички останали параметри на трактора са идентични с тези на 8540N, но по-голямата мощност дава възможност за работа с по-тежък и разнообразен инвентар.

На фокус